ALGEMENE VOORWAARDEN


ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR BERICHTEN IN HET CONDOLEANCEREGISTER:

Dit is een gedachtenispagina voor de nabestaanden die rouwen om het verlies van hun dierbare. Als beheerder bent u persoonlijk verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten die u plaatst.

Berichten die u plaatst zijn onmiddellijk zichtbaar voor anderen zodra u deze publiceert.

U dient uw berichten te ondertekenen met uw volledige naam.

RESTRICTIES:

Berichten die lasterlijk of beledigend zijn, reclame bevatten, het auteursrecht schenden of anderszins in strijd zijn met de Nederlandse wet zullen zonder voorafgaande kennisgeving verwijderd worden.

Persoonlijke aanvallen, bedreigingen of lasterlijke berichten of het verspreiden van roddels of andere details die de betrokken mensen zouden kunnen beledigen zijn strikt verboden.

We staan geen obscene of andere beledigende uitspraken toe.

Het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming is verboden.

Berichten die reclame bevatten of andere pogingen om producten of diensten te verkopen, worden niet geaccepteerd.

Plaats hetzelfde bericht niet meerdere keren (spammen). Herhaal een zin niet meerdere keren (flooding).

We staan geen links toe naar pagina's met inhoud die kan leiden tot strafrechtelijke aansprakelijkheid of die lasterlijk, racistisch, bedreigend, obsceen, pornografisch of anderszins in strijd is met de Nederlandse wetgeving.

Onze partner Adstate AS is redactioneel en juridisch verantwoordelijk voor alles wat wordt gepubliceerd op de gedachtenispagina's. Berichten onder 'Condoleanceregister' worden niet vooraf goedgekeurd, maar worden voor zover mogelijk onderworpen aan voortdurende controles.

Onze partner Adstate behoudt zich ten alle tijde het recht voor om ongepaste berichten te bewerken of te verwijderen. In geval van herhaaldelijke overtredingen van de regels heeft onze partner Adstate AS ook het recht om de afzender te verwijderen.

OPSLAG VAN GEGEVENS:
We bewaren uw IP-adres maximaal 90 dagen. Dit doen wij om u van dienst te kunnen zijn wanneer de politie onderzoek doet naar mogelijke haatmisdrijven, het IP-adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.